Control
de plagues

Desinsectació

SH Servei i Higiene Barcelona

El tractament de control de plagues de desinsectació es realitza per controlar o fins i tot eliminar qualsevol plaga d’insectes.
Cada insecte requereix tractaments i dispositius específics com poden ser els equips de la nostra gamma de atrapa insectes.

Desinfecció
SH Servei i Higiene Barcelona

El tractament es porta a terme mitjançant un procés químic que elimina els bacteris i els virus evitant l’aparició de microorganismes patògens.
Són tractaments necessaris on es treballi amb menjar o animals, així com en residències de gent gran, hotels, botigues, clíniques …

Desratització

SH Servei i Higiene Barcelona

El tractament es realitza per localitzar i exterminar els rosegadors o rates que puguem trobar a casa nostra, local o negoci. Són molt complicades de localitzar perquè desapareixen ràpidament quan detecten la nostra presència.
Per això és molt important comptar amb una empresa de control de plagues: és un tractament complex i els productes que s’utilitzen han d’estar aplicats per professionals.

Com ho fem? Aquest és el protocol
d’actuació que seguim des de SH Servei i Higiene Barcelona:

Contacte
Mitjançant una trucada telefònica, enviant un correu electrònic o per mitjà de la nostra xarxa comercial. En 24- 48 hores el visitarem.

Visita
De manera GRATUÏTA, ens desplaçarem, farem una valoració de la situació i realitzarem un pressupost immediatament.

Tractament
Realitzem tant tractaments de xoc com tractaments preventius. Fent servir els millors productes i solucions del mercat.

Assessorament
Fem assessorament i seguiment, per tal de resoldre possibles dubtes i antincipar-nos a les diferents necessitats dels nostres clients.

Li agradaria obtenir més informació?

Li oferim els serveis de desinfecció i prevenció necessaris per fer del seu lloc de treball, un entorn més segur. Demani informació sense compromís sobre els nostres serveis d’instal·lació i manteniment.