Sistemes
d’Ambientació al WC

Higiene de WC i urinaris, servei de contenidors d’higiene femenina,
i servei d’ambientació per millorar la percepció de client i evitar males olors.
Ens encarreguem de tot! Assessorament, instal·lació i cessió de dispositius, visites de manteniment periòdiques dels nostres tècnics amb revisions tècniques i reposició de càrregues i fragàncies.

Ambientació al WC

Microburst 3000

A causa de l’alta rotació, el bany és una zona sensible en l’àmbit olfactiu.
Amb Microburst gaudirà d’una gran permanència del seu aroma en l’ambient, gràcies a l’elevada concentració d’olis essencials.
Disposem d’una gran varietat d’aromes a triar, els nostres aromes contenen Microtrans®, un eficaç neutralitzador de males olors.

Ambientació al WC
DUET

La fragància s’activa oportunament al pas de les persones a causa del moviment de l’aire generat al caminar, o per l’obertura de portes. TCell funciona en silenci, sense piles ni aerosols proporcionant ambients permanentment frescos, sensació d’higiene i neteja.

Ambientació al WC

MB-DUET

Adéu a la fatiga olfactiva; frescor renovat que es nota cada dia. MB Duet canvia automàticament entre dues fragàncies complementàries, diferents però compatibles. Contenen Microtrans®, agent neutralitzador de males olors.

Li agradaria obtenir més informació?

Oferim els serveis de desinfecció i prevenció necessaris per fer del seu lloc de treball, un entorn més segur. Demani informació sense compromís sobre els nostres serveis d’instal·lació i manteniment.