Purificador OPTIMA 7

OPTIMA 7 compta amb tecnologia avançada per a una purificació de l’aire, eliminant fins al 99,95% de les partícules que respirem

¿QUÈ ÉS EL PURIFICADOR OPTIMA 7?

El purificador OPTIMA 7 és un equip 4 en 1 per al tractament de l’aire: purificador, esterilitzador ultraviolat, ionizador i humidificador.

Elimina virus, bacteris, olors y esterilitza l’ambient.

Elimina fins el 99,95% de les partícules fines que respirem: virus de la mateixa grandària que el COVID-19, bacteris, components orgànics volàtils (COVs), gasos nocius, pol·len, àcars, pèls d’animals, etc.

A més, elimina les males olors.

 

Compta amb una cobertura de 60m2, 8 velocitats, control remot, indicador de canvi de filtres, indicador de qualitat de l’aire i diverses maneres de funcionament.

Com Funciona

El sensor automàtic respon de manera instantània a les variacions de la qualitat de l’aire, adaptant la velocitat de purificació.

El display frontal proporciona informació sobre la concentració de partícules nocives PM2.5* i canvia de color en funció de la qualitat de l’aire.

Es pot controlar des del panell superior, el comandament a distància, o a través de l’app WIFI Smart Life per a mòbil.

El Purificador OPTIMA 7 posseeix un cabal de 488 m³/h per a una cobertura òptima recomanada de fins a 60 m².

Dimensions: 662 x 401 x 232 mm.

Pes: 11,3 kg.

Eficaç sistema de purificació en 7 etapes: filtre d’alumini rentable, filtre catalitzador fred, filtre de Carbó Actiu, filtro esterilitzant, filtre HEPA 14, llum d’esterilització ultraviolada i generador d’ions negatius.

Li agradaria obtenir més informació?

Oferim els serveis de desinfecció i prevenció necessaris per a fer del seu lloc de treball, un entorn més segur. Sol·liciti informació sense compromís sobre els nostres serveis d’instal·lació i manteniment.